Online werken met het Pedagogisch kwaliteitenspel.

Nu de lockdown toch echt lang gaat duren en het thuis werken ook waarschijnlijk in de toekomst voor zal blijven komen vraagt dit ook wat van jou als coach. Want hoe krijg je diepgang in de online gesprekken? En hoe kan je professionals op een creatieve manier bewust laten worden van alles wat ze al in huis hebben en ze daarmee versterken?
Na ervaring blijkt dat het Pedagogisch kwaliteitenspel ook prima online inzetbaar is. Door dat jij de kaartjes via een postpakket naar de professional stuurt, kunnen zij vanuit hun huis via beeldbellen door jou begeleidt worden. De meeste spelvarianten die jij in de training hebt geleerd zijn hier prima voor geschikt. Soms zijn er wat aanpassingen nodig, maar met een handige  instructies, kun jij je al snel vaardig voelen om online te gaan werken.

Intervisie online werken met het Pedagogisch kwaliteitenspel.

Omdat online werken toch echt anders is dan offline, biedt Inkura een onlinebijeenkomst om vaardig te worden in het online werken met het Pedagogisch kwaliteitenspel. Tijdens deze bijeenkomst leer je wat werkt in het online inzetten van de methodiek en krijg jij input voor creatieve variaties om online toe te passen.

Daarnaast is het ook fijn om je kennis op te frissen in het gebruik van de methodiek, dilemma’s te bespreken en input te krijgen van vakgenoten. Zo kan er met en van elkaar geleerd worden. Steeds weer is het duidelijk hoe waardevol de kruisbestuiving is. Het zet aan tot nieuwe ideeën en een andere manier van denken. Dit komt jouw werk weer ten goede!

Daarom wordt een online intervisie moment gepland, waar in jij een verdieping kan maken om het Pedagogisch kwaliteitenspel online in te zetten en nog effectiever te coachen.

Hoe ziet de intervisie eruit:

  • Door middel van een datumprikker gaan we opzoek naar een passende moment.
  • Iedereen kan een actieve inbreng geven, zodat jij na de bijeenkomst weer echt verder kan.
  • We werken in kleine groepjes van 1 tot 6 personen.
  • Duur is 1,5 uur.
  • Ingrid Diepstraten van Inkura begeleidt deze intervisies zodat er diepgang komt in de gesprekken en jij het Pedagogisch kwaliteitenspel nog effectiever in kan zetten

Praktisch

Online kaartjes bestellen.
Professionals die al getraind zijn om te werken met het Pedagogisch kwaliteitenspel kunnen een pakketje bestellen. Dit bestaat uit 5 sets kaarten(formaat spelkaart), 5x kaartenstandaard en een handleiding. De investering is €69,- (ex btw en verzendkosten), dit is maar €13,80 per set.

Online coachingsbijeenkomst
Wil jij graag een intervisie erbij volgen? Dan geldt er een speciale actie. Je ontvangt het totaalpakket van 5 sets kaartjes + 1,5 uur online coaching voor €94,95 (ex btw).

Mocht jij enthousiast zijn of vragen hebben? Stuur dan een mail naar info@inkura.nl of klik hier om contact op te nemen.