Intervisie

Als jeugd- en gezinsprofessional heb je een pittige baan, waarbij vaak veel verantwoordelijkheid wordt gevoeld voor het welbevinden van ouders en kinderen. Je staat regelmatig voor dilemma’s en kan voor diverse vragen komen te staan. Merk jij dat het bijvoorbeeld bij een bepaalde ouder niet goed lukt om aan te sluiten? Vind je het lastig om tot de kern te komen in een gesprek? Voelt een situatie niet goed, maar kan je er de vinger niet opleggen wat de oorzaak is?

Dan is het heel fijn om deze dillema’s te bespreken en input te krijgen van vakgenoten. Daarom gaat Inkura met online intervisie starten om van en met vakgenoten uit andere organisaties te leren. Steeds weer merk ik hoe waardevol de kruisbestuiving is en dat het aanzet tot een andere manier van denken.

De serie zal er als volgt uitzien:

  • De groepsgrootte zal uit 2 tot 5 jeugd professionals bestaan.
  • Een serie bestaat uit 5 online bijeenkomsten, dmv een datumprikker bepalen we de data.
  • 1x per 6 weken komen we online bij elkaar voor intervisie van ongeveer 1,5 uur. Een effectieve manier van leren die weinig tijdsinvestering vraagt.
  • Per keer is er een casusinbrenger, deze wordt van te voren met mij voorbereid.
  • De investering is €99,95 (ex btw) voor 5 bijeenkomsten, dus dat is 19,95 (ex. btw) per bijeenkomst.
  • De intervisie bijeenkomsten kunnen opgevoerd worden bij de SKJ.

Mocht jij enthousiast zijn en je willen opgeven voor de eerste bijeenkomst? Stuur dan een mail naar info@inkura.nl
Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de intervisie in-company te geven. Graag sta ik je te woord over de mogelijkheden.

“Ingrid geeft op een respectvolle manier feedback, wat bij mij weer nieuwe inzichten deed ontstaan”.  (Angela Stolting, kindercoach)