Intervisie met het Pedagogisch kwaliteitenspel. 

Tijdens de training heb je geleerd hoe je de methodiek van het Pedagogisch kwaliteitenspel kan inzetten. Maar in de praktijk kan je tegen situaties aanlopen die net weer wat anders vragen. Hoe stel je de juiste vragen? Hoe zet je iemand in beweging? Hoe zorg je dat het concreet wordt? En hoe kan je deze methodiek ook online inzetten?

Het is fijn om dilemma’s te bespreken en input te krijgen van vakgenoten. Door middel van intervisie kan er met en van elkaar geleerd worden. Steeds weer is het duidelijk hoe waardevol de kruisbestuiving is. Het zet aan tot nieuwe ideeën en een andere manier van denken. Dit komt jouw werk als coach weer ten goede!

Daarom wordt er 3 x per jaar een online intervisie moment gepland, waar in jij samen met je collega’s kan leren en een verdieping kan maken om het Pedagogisch kwaliteitenspel nog effectiever in te zetten.

Hoe ziet de intervisie eruit:

  • De bijeenkomsten worden 3 x per jaar georganiseerd. Door middel van een datumprikker gaan we opzoek naar een passende moment.
  • Iedereen kan een actieve inbreng geven, zodat jij na de bijeenkomst weer echt verder kan.
  • De bijeenkomsten zijn online.
  • We werken in kleine groepjes van 2 tot 6 personen.
  • Duur is 1,5 uur.
  • De investering is €25,- (ex btw) per persoon/ per keer.
  • Ingrid Diepstraten van Inkura begeleidt deze intervisies zodat er diepgang komt in de gesprekken en jij het Pedagogisch kwaliteitenspel nog effectiever in kan zetten

Mocht jij enthousiast zijn en je willen opgeven? Stuur dan een mail naar info@inkura.nl of klik hier om contact op te nemen.

“Ingrid geeft op een respectvolle manier feedback, wat bij mij weer nieuwe inzichten deed ontstaan”.  (Angela Stolting, coach)