Praktisch

De trainingen worden zowel in-company aangeboden als via een open inschrijving. Daarnaast is er ook de mogelijkheid van een train de trainer in-company, waarbij iemand intern opgeleid wordt om binnen uw organisatie te trainen.
Voor de verschillende in-company mogelijkheden geef ik graag een offerte op maat.

Inkura biedt de volgende trainingsmogelijkheden aan:

Basistraining

Tijdens deze training leer je alles over de achtergrond van het Opvoedkwaliteitenspel, staan we stil bij het ouderschap en de positieve psychologie. Daarnaast leer je verschillende methodes om de oudercompetenties te versterken, ouders inzicht te geven in de huidige opvoedsituatie en om te werken met groepen ouders. Je ontvangt bij de training het Opvoedkwaliteitenspel, spelcertificaat, bonusmateriaal en lunch. Accreditatiepunten van SKJ, V&VN en Registerplein.

Vervolgtraining

Tijdens deze training wordt de methodiek geborgd in de werkwijze van de professional. Ook worden er aanvullende spelmethodes aangereikt die de ouders zicht geven op de opvoeding. Er worden tools aangereikt om meer begrip tussen ouders en kind te creëren en nog meer mogelijkheden om in gesprek te gaan over de krachten en kwaliteiten van de ouders. Je ontvangt na de training een handleiding vol met nieuwe spelmethodes.

Ik vind het een zeer toegankelijk middel om ouders te laten vertellen en het verhaal bij hen te laten. Ik merk dat ouders middels de kaarten zelf tot bepaalde conclusies of oplossingen komen. Tijdens de training vond ik het leuk om met collega’s van diverse werkvelden ervaring uit te wisselen en de diverse spelvormen te oefenen”. 

(Ottelien de Wit, maatschappelijk werk Libra)

Kosten

De basistraining open-inschrijving duurt 5 uur en kost per persoon zijn € 165,- . Dit is inclusief het Opvoedkwaliteitenspel, spelcertificaat, bonusmateriaal en lunch (btw-vrij)
De vervolgtraining open-inschrijving duurt 4  uur en kost per persoon € 100,- .

Als je de twee trainingen tegelijk boekt kost het eenmalig € 249- per persoon.

Data en inschrijven

Voor de data van de training inschrijven, kijk in de agenda > of mailen met info@inkura.nl.