Training

Om met de methodiek van het Pedagogisch kwaliteitenspel te werken geven wij een training, speciaal voor de coach of leidinggevenden van pedagogische professionals in de praktijk.
Tijdens deze training onderzoeken we wat werkt in gesprek met de professional en hoe hun veerkracht vergroot kan worden.
We gebruiken onder andere de principes van ‘oplossingsgericht werken’ , ‘positieve psychologie’ en ‘persoonlijk leiderschap’. We staan stil bij hoe je de noodzakelijke veiligheid kunt creëren in een gesprek zodat de professional zich kan ontspannen en open staat om te leren. Bovenal is het een hele praktische training waarin we aan de slag gaan met de methodiek van het Pedagogisch kwaliteitenspel.

Wat levert de training op?

  • Een zeer effectieve methodiek om in gesprek te gaan met pedagogische professionals over de kwaliteiten en competenties in hun begeleiding.
  • Praktische handvatten om de opvoedcompetenties te versterken.
  • Verschillende manieren om het zelfvertrouwen van de professional te bevorderen.
  • Handvatten om de vragen en veranderwensen van boven tafel te krijgen.

Inbegrepen in de training:

  • Een volledig verzorgde trainingsdag
  • Het Pedagogische kwaliteitenspel
  • Een online intervisiebijeenkomst na 3 a 4 maanden
  • Een deelname certificaat
  • Een uitgebreide lunch
  • Lidmaatschap van de besloten Facebookgroep waar tips en nieuwe ideeën met elkaar gedeeld worden.

“Als pedagogisch coach gebruik ik regelmatig het Pedagogisch kwaliteitenspel. In een coachgesprek kan dit spel helpen om sneller tot een heldere coachvraag te komen. Ook kunnen de kwaliteiten worden ingezet worden bij verschillende casussen waar de pedagogisch medewerker mee te maken heeft. Het geeft nieuwe inzichten en ondersteunt bij het pedagogisch handelen van de medewerker op de groep. Dit is echt een aanrader voor elke pedagogische coach”.
Naomi de Wild

Praktisch

In-company training
De trainingen worden zowel in-company aangeboden als via een open inschrijving. Voor de verschillende in-company mogelijkheden geef ik graag een offerte op maat.
Voor meer informatie over de in-company trainingen kunt u contact opnemen met info@inkura.nl.

Training open inschrijving
De investering voor de training open-inschrijving is per persoon € 249,- (ex btw).
Dit is inclusief het Pedagogisch kwaliteitenspel, een spelcertificaat en een volledig verzorgde lunch.
Extra toevoeging mbt het coronavirus: Mocht je de training geboekt hebben en de maatregelen worden toch weer anders of ben je ziek? Dan blijft jouw boeking staan en plannen we een nieuwe datum op een moment dat het wel kan. En natuurlijk gaan we de ruimte coronaproof maken en werken we in extra kleine groepen, zodat je erop kunt vertrouwen dat het veilig is.

Data en inschrijven
Voor de data van de training inschrijven, kijk in de agenda > of mailen met info@inkura.nl.